måndag 18 mars 2013

Drömläge

Frågan dyker ofta upp: Vilket akvarie skulle du köpa om du vann en miljon? Akvariefiskförerningen har tagit en titt på de vanligaste drömakvarierna.





















1. Först ut är den älskade och hatade akvariesängen. Charmen är ändå uppenbar, man får sig ett uppvaknande likt Jaques Mayol i filmen det sora blå. Baksidan med just denna modell är den uppenbart 40-talist inspirerade mahogny-mässing-kombon. Det gör att många i akvariefiskföreningen ställer sig tveksamma. Frågan är bara hur fuktigt det blivit i byxorna om den kom i borstad bauhausbetong signerad Walter Gropius.






















2. Habitrailakvariet. Vi är många som vurmar för hamstrar och har fantiserat om avancerade habitrailbyggen. Dessa fantasier fick ett uppsving när vi läste Douglas Couplands Microslavar men vi var besvikna, varför går det inte att göra med våra fiskar. Nu är det plötsligt fullt möjligt att bygga sig akvariesystem och akvariefiskföreningen är inte sena att haka på den trenden.



























3. Jobbakvariet även kallat qubicleakvariet är något som blivit allt vanligare både på våra arbetsplatser och i våra fantasier. Tänk att du spenderar åtta timmar varje dag med att stirra in i en filtklädd jävla skärmvägg. Då förstår man direkt värdet av fisk, glas och vatten. Akvariefiskföreningen tror att man skulle se en markant ökning av livskvalitet och sänkning i produktion, det kommer i slutändan leda till minskad depressionsmedicinering och därför mindre nedspolade antidepressiva mediciner och våra fiskar kommer sålunda få tillbaka sexlusten. Drömläge för alla fiskälskare.


























4. Toalettakvariet med SvampBob i. En vacker skapelse som kommer göra varje tarmtömning till en helt ny upplevelse. Att mata fisken får en ny innebörd. Plötsligt är det ok att sitta bakochfram på dass, att göra tvåan blir ettan osv, amerikanska Jockens dröm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar